Hi Toby! Ga je in het tweede jaar door met het uploaden van de leerdoelen?
View 1 more comment
Held!
Staat erop, succes!
Hoi Toby, hoe leer jij voor het tentamen rechtssociologie? Gebruik jij je eigen aantekeningen daarvoor of gebruik je de samenvatting van slimstuderen?
Hoiii, door het maken van mn aantekeningen ben ik al intensief bezig geweest met de te leren stof, ik begin vaak best laat met echt voorbereiden voor het tentamen. Omdat mijn uitwerkingen redelijk uitgebreid zijn (zijn natuurlijk gewoon de leerdoelen) is het dan voor mij niet te doen om ze weer allemaal te bestuderen. Ik maak ook gebruik van slimstuderen, al vind ik ze dit keer minder aansluiten bij het blok. Maar dat zal ook wel door het blok zelf komen hehe :/ Dus als ik iets vaag vind, pak ik mn aantekeningen erbij omdat ik daarin in mijn eigen woorden relevante bronnen uitwerk. Maar het verschilt natuurlijk per persoon wat en hoe je het fijn vindt om te lezen. Succes met de voorbereidingen! :)
hoi toby ga je probleem 6 uploaden ?
View 1 more comment
Staat erop!
Super !!
No area was marked for this question
Daar is ie dan, de laatste van het jaar! Succes met leren voor het tentamen en alvast een fijne vakantie iedereen! :)
Hoi Toby, ga je probleem 7 uploaden?
Jup
Hoihoi, wil je je uitwerkingen van P1 en P2 nog uploaden?
Hai, ik zal de uitwerkingen van P1 zo uploaden :) P2 heb ik helaas niet zelf, deze staat volgens de uitleg in het hoorcollege uitgewerkt in document "probleem 2". Vanavond zal door omstandigheden geen uitwerking online komen. Na de vakantie zal ik weer consequent uploaden, I promise ;)
TOBY, waar was je al die tijd?
Laten we zeggen dat ik toe ben aan vakantie ;)
Je hebt het verdient pik
No area was marked for this question
Komt vanavond probleem 4 online?
Yup ;) staat erop